Aisurin vaimo vaimo nai vierasta

aisurin vaimo vaimo nai vierasta

voihkiminen jne sekä myös miehen laukeaminen suuhuni, jonka hän näki taustapeilistä, oli nautinnollista kuultavaa. En jaksanut enä kun hän ei enä muuta harrastanutkaan, työstäkin jäi pois sen takia että jä aikaa nautiskella. Riisuin itseni ja pyysin häntä katsomaan jalkoväliini. Parisen tuntia olimme ajelleet kaupunkia ristiin rastiin kun sellainen humalassa oleva mies liftasi kyytiä kotiinsa. Käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot, tuotteet. Alkuun sain aivan pirunmoisen raivarin mutta yhtäkkiä huomasin et kalu stondaa aivan mielettömästi. Kerranhan tällä vaan elellän?

Ryhmäseksi: Aisurin vaimo vaimo nai vierasta

Mun mies on sikäli erikoinen, että pikkuruinen muna ei ole sen itsetuntoa latistanut, vaikka niin luullaan. Pätimme, että jos matkalla joku mies liftaa otamme hänet kyytiin. Kun toinenkin osapuoli on varattu, ei jälkipuheitakaan tule. aisurin vaimo vaimo nai vierasta

Aisurin vaimo vaimo nai vierasta - Vaimo vieraissa

Itselläni vaimo harrastaa irtopanoja ja ei ole vaikuttanut parisuhteeseen kuin piristävästi. Vaimoni tarvitsee vierasta kyrpä silloin tällöin eli se on kuin huumetta. ( vierasta ja vähän omaakin)Sitten tli vuoroni, mieheni etsi sopivan varatun. Nyt on vaan niin, että mies ei päse yli siitä-kun toinen huudatti vaimoa ja kyllä, pani. Vaimo lupasi myös olla peseytymättä naituaan vieraan kanssa.

0 ajatuksia “Aisurin vaimo vaimo nai vierasta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *