Thaihieronta tampere thai hieronta turku

thaihieronta tampere thai hieronta turku

Thai, bun Dee, thai hieronta, tampere Turun Paras, thaihieronta, mints Olen Natthiya, lempinimi Kae ja opiskellut thaihierontaa Bangkokin Wat Po Traditional Medical Schoolissa, josta sain certifikaatin vuonna 1999. Paineluhierontaa, käydän läpi koko vartalo jaloista alkaen pätyen pähän. Thai-hieronta, turun parhaalla palvelulla Varaa aika tai tule käymän! Hieronta, turku - Nettivarauksella hierontaan Turku - Turun, hieronta -Akatemia Ota yhteyttä tai tule käymän. Siisti ja viihtyisä liikkeemme sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 12 A1, 20100. Sisänkäynti joko kadun puoleisesta ovesta, tai ajanvarauksella takaovesta, porttikäytävältä. Kysy lisä palveluistamme ja varaa aika soittamalla tai.

Thaihieronta tampere thai hieronta turku - thai-hieronta sivu

Sisänkäynti joko kadun puoleisesta ovesta, tai ajanvarauksella takaovesta, porttikäytävältä. Lyhyesti sanottuna lähes kaikille. Vaihtoehtoisesti voidaan hieroa myös jalat, pakarat ja alaselkä. Meillä voit opiskella myös oppisopimusopiskelijana tai yrittäjän oppisopimuksella, ota yhteyttä oppisopimustoimistoon. thaihieronta tampere thai hieronta turku

Sabaai-Sabaai: Thaihieronta tampere thai hieronta turku

Aina vapaita hieronta -aikoja saatavilla nettivarauksen kautta. Olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hieronnan koulutus on tarkoitettu hieronnasta ja terveydestä kiinnostuneille.

0 ajatuksia “Thaihieronta tampere thai hieronta turku

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *